Yrke: Lærar

Favorittklubb: Manchester City
Posisjon:
Potet…Drøyme om å få ver målfarla spiss, men enda som regel i motsatt ende av banå
Tidlegare klubbar: He en kamp for Gjerdrum 2 mot Lillestrøm 4. Og en omgang for Skodje på en Vårcup. He dessutan 1 damekamp….
Beste medspelar: Øystein ”Pøse” Longva
Verste medspelar:
Spelte nokre kampa i lag med far min før han la opp. Då gjekk ej ofte svolten til sengs.
Artigaste medspelar:
Lars Petter Haram. Mykje artig med han LP
Verste motspelar:
Spelte en kamp mot han Tor Hogne Aarøy når han va i Spjelkavik. Va ikkje lett å ta på haudet dinnja fyren der nei..
Likar å ha på brødskiva: Brunost
likar å ha i glaset: Mjelk

Verste fotballminne: Skulle spele min første lilleputtkamp nokonsinne for Haramsøy mot Nordøy i 1978. Vakna med kusma og måtte bli heime. Bittert!
Artigaste fotballminne: Ja det e månge. Men vanskela å unngå å nemne cupkampen mot Aafk. Der oss heldt dei til 0-0 til det va spelt 81 minutt. Utrula bra stemning på Nordøy stadion!
Beste fotballminne: Det e utan tvil en opprykkskamp mot Langevåg 2 på Nordøy stadion. Oss måtte vinne, og låg onde 3-1 med 20 minutt igjen å spele. Når han Per Olav Vedeld skåra 4-3 målet rett før slutt, for so å drage huå neri aune på Langevåg-keepern, ja då va det stemning på tribunå!

Mål for sesongen: At unghynane på laget e so ivrige å trene, at ej ikkje fer spele en einaste kamp!