søndag 10. april 2011

Dokumentar: Ove Otterlei- SISTE DEL

hanoherre.blogspot.com presenterer:

Ove Otterlei saknar HaNo - DEL 3

Denne dokumentaren handlar, skuffande nok kanskje, IKKJE om Ove Otterlei. Men den er rett og slett laga i stand for at Ove, som saknar bilete i bloggen, skal få det frå ein kamp vi hadde tysdag kveld. Ikkje berre kampen, men litt før og etter og på reisa og så vidare også. Vi let bileta, og ikkje minst dialogen avsløre korleis ein bortekamp kan vere. Her er siste del. Vi åtvarar mot sterke scener.

Vegard testar skotfoten, men som vi ser på biletet, så er ikkje målet eingong i biletet. Og ballen er på veg.. ut av biletet andre vegen. Den andre assistenten skyt også. Ravn sitt mål er i høgre biletkant. Vi kan vel avsløre at dette heller ikkje blir mål.. Så tilbake til dusjane (viser til del 2 av dokumentaren). Temperaturen er pluss 3 grader Celcius på vatnet, noko Eivind, Mikke og Per Kristian beviser med sine kroppsrørsler. (Nokon vil vel hevde at sladden på sistnemnde ikkje er naudsynt) Eivind: Du Odd...? Odd Einar: mmhh? Eivind: Atte.. Det gjekk bra når du køyrte TIL kamp. Men.. følte mej litt ukomfortabel i svinga og slikt. Syns du prata litt mykje mens du køyre. Odd Einar: Hæ..? Eivind: So ej berre teipa på en L her bake ej.
Odd Einar: Seriøst..?! Eivind: Ja. Heilt serr. So ej køyre heim att.

Viktig at Ford Probe har VERDENS største bagasjerom. Baksetet derimot.. Vi let Sindre si kroppshaldning prove kor stort det er :)


Trass i 3-2 tap blei det junk på Best, Vatneeidet.

LP, ein påkledd Per Kristian, Mikke og Sigvard.

Eivind, Sindre og Per Olav.
Mikke har endå ikkje kome over at Mixen i Søvika er konk. Her trøste-et han mjølkeprodukt og mikrooppvarma brødmat.

1 kommentar:

Ove sa...

heilt fantastisk!!!:D:D
sakna hano-gjengen.
men dusjn på ravn stadion der, den sakna ej IKKJE!!
men takk sak du ha Oddis!!!:D
det he vør ei fryd å følgt med!!:D