onsdag 6. mai 2009

Umbro-pakken

Grattis med sigeren i går, karar. Kjekt å sjå at vi flyttar føtene såpass som vi gjer. Cato, dagens spelar, med krampe. Det er slike ting eg har etterlyst, gutta! Ta ut det vi har inne. Mykje positivt, og sjølvsagt ein del vi må jobbe med på trening i morgon, og på kamp laurdag.
Desse kvardagskampane, så går det alltid fort i svingane i garderoben før og etter kamp. Dette med Umbro-pakken, så er følgjande bestemt:
Skriv deg ut eit ark sjølv, link finn du her.

Ta med bestillingsarket på trening i morgon torsdag kl 1750 på Nordøy, eller gi til Frank eller Odd Einar så snart som råd. Fristen 6.mai, som er i dag, er utsett med nokre få dagar.

7 kommentarer:

Jan Egil sa...

Et lite spørsmål so ikkje he nåkke me umbro pakken å gjer..

E det mulig å få engasjert SUS i det å få dei til å klippe nordøybanå et lite hakk lavere? Ej veit at folk hadde jobba voldsomt me å få banå klar, so det e ikkje meininga å ver kritisk til det. Men faktum e at hadde banå hatt et par cm lavere gras, hadde den vør fantastisk bra!

Vegard sa...

Heilt enig! den ha vør heilt perfekt, om den ha vør 2-3 cm lavare! :)

Jan Egil sa...

En kamp spillt i går:
Hano-Brattvåg2 4-1 (noe som tyder på at Hano kan bli en nøtt...)

Henta frå Giske si heimeside. :)

Vegard sa...

Gøy! :D

Odd Einar sa...

:):):)

Artig den der ja. Ser no på en måte poenge til Giske som spelte mot BIL2 sist gong. Men når sant skal seiast: BIL2 med desse gutane der e to heilt ulike lag når en fer ha ball, kontra jage ball. So mej he ikkje slått Giske endå, kara!

Kenneth sa...

For oss so e veltrente so meina ej at det e berre bra at banå e litt långhåra, slik at den bli litt ekstra tong. Men ej kan no soklart berre snakke før mej sjøl:)

Jan Egil sa...

enkel matematikk ditta Odd. Bli 16-3 til oss :)