torsdag 2. september 2010

Store siffer denne runden

Her set Åge inn reduseringsmålet, og revansjerte "straffesituasjonen" halvminuttet før. (Foto: Sybell)

Det var ikkje berre HaNo som fekk kjenne topplaga si målteft i går. Også Lepsøy, Ravn og Giske måtte hente litt mange ballar ut av eiga not. Resultat og rekkje ulike tabellar finn du på stordal.nu
PS! Endeleg er Emblem på nett også. http://outzide.com/ Ei førebels noko rotete side, men kjekt med alle klubbar som er på nett. Det er jo ingenting å lese om klubbfotball i desse divisjonane i avisa lenger, så supert med heimesider vi kan følge med på:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm...endelig er Emblem også på nett? Vi har vel hatt www.outzide.com oppe å gå i snart tre år...så velkommen etter :) Det er dessuten ei høyst uoffisiell hjemmeside som representerer kara på A-laget og ikke klubben, som har sin egen hjemmeside.

Og...rotete side?

Odd Einar sa...

Beklagar om "rotete" var provoserande, men syns det var uoversiktlig side å finne fram i. Men sjølsagt greitt om dei som brukar den finn fram enkelt:)

Den kan jo ikkje vere "høyst" uoffisiell når den er å finne på kampprogrammet til Emblem på sine heimekampar. Denne bloggen her er heller ikkje HaNo si offisielle heimeside, men den er lest av ein stad mellom 60-120 unike treff kvar dag, så dei er godt lest desse lokale fotballsidene. Eg kjende ikkje til outzide før etter kampen mot Emblem, så eg var treig der ja;)