torsdag 30. september 2010

Fortærande

Stopparane Per Kristian og Michael rydda godt i går, som akkurat her også mot Hessa. Men dessverre måtte vi sjå to bak oss på slutten, etter sjansesløseri i stor skal gjennom dei første 75 minutta.

Eller kva andre ord skal vi bruke om kampen i går. Vi blir skulda for lange ballar både på Stordal og Ravn si nettside. I går hadde Ravn rett, og vi skapte svært mange farlegheiter med det. Furnes traff med pasningane, og spesielt Cato var villig på alle løp. Berre så synd unge Longva ikkje hadde dagen framfor mål. Vi varierte også litt med kantspel og kortare pasningar innimellom, som gjorde oss uforutsigbare og farlege kvar gong vi angreip. Er eigentleg veldig godt nøgd med førsteomgangen spesielt, og det var forb..... å ikkje reise frå Eidet med poeng i går!!!

Ravn jobba godt, og skapte også sine sjansar, og greidde då til slutt å putte mot oss.

No har vi MSIL att. Dei kjem på besøk neste søndag. Dei feirer endå og er jo ikkje edru til den tid:) , men flyt nok godt på ei godkjensle inn mot Krinsmeisterskap-kampane dei skal ut i etterpå. Motstandar ser ut til å bli Hovdebygda, som slo Sunnylven 2-3 på Hellesylt i går. Då treng Bøgda berre uavgjort i siste kamp mot Sæbø heime. Åheim har vore knallsterk i det siste, og slo nettopp Hovdebygda 7-0 for noko sida, men med sigeren på Hellesylt i går la nok Ørsta-laget grunnlaget for comeback i 4. divisjon etter berre ein sesong i 5.

Ingen kommentarer: