lørdag 14. februar 2009

Kampoppsettet drøyer

Det er endå ikkje dukka opp terminliste for 5. divisjon avdeling 3. Sunnmøre fotballkrets har no også sendt ut ei kort spørjeundersøking til klubbane vedkomande oppsettet og 5. divisjon. Meir om bakgrunnen her. For min del forstår eg ikkje heilt kva det drøyer etter. For avdelinga med 8 lag igjen kan ein sikkert vurdere å spele trippel serie (21 kampar), men for dei to andre avdelingane sitt vedkomane er det vel berre å køyre på. Det ein mellom anna spør om i spørsmåla til klubbane er om vi kan tenkje oss å spele innanfor visse datoar, fram mot 1. november osv. for KM og evt opprykk. Slik sett tolkar eg det slik at dei til og med ikkje har bestemt seg for avdelingsoppsetta... Så det kan godt drøye ei god stund før vi får kampoppsettet, ser det ut til.

Men ein kan kjefte så mykje ein vil på Sunnmøre fotballkrets. Det var klubbane som bestemte dette på Kretstinget i november. SFK tek sikkert i mot med takk korleis ein skal avvikle ein serie med 27 lag, der geografi tel så i inni hampen mykje.

Slik avsluttar dagleg leiar i SFK innlegget sitt:
"Denne spørreundersøkelsen vil så danne føringer for hva SFK gjør videre. Er det et stort ønske om å beholde dagens avdelingsoppsett, så gjør vi det. Ønsker klubbene noe annet, ja, så får vi sette oss ned i fellesskap og finne gode og konstruktive løsninger til det beste for fotballen på Sunnmøre."

1 kommentar:

Anonym sa...

Ekje det bære å lage en 5 div å en 6 div da? He haurt rykte om at det he fungert før.....