onsdag 25. februar 2009

Første siger- og det er godt!

Referat av 4-3 sigeren på HaNo-sida.

Prøva å gi litt tilbakemelding på fokusa. Det høge presset kom litt halvhjerta i gang, syns eg. Ikkje skikkeleg på hugget samtlige, slik vi snakka om. Det kom seg veldig utover i omgangen, og siste kvarteret av 1. omg var aggressiviteten og viljen til å vinne duellar og sette fart på framover stor. Vi skåra alle tre måla før pasue etter brot. Flott! Iskalde avslutningar innanfor eitt minutt på Cato. Positivt!

Breidde hadde vi bra med. Kristian og Jonas flink å vere med som backar, det var vi forsåvidt i andre også, men sjelden over midten. Kent Inge kunne spelt ballen meir sentralt, i staden for å søke Junior (og Åge) så mykje på sidene i oppspelsfasen. Kantane våre var flinke å halde breidde. Vi skapte tidvis mykje gjennom kantspel. Alle måla, samt straffesparket vi skaffa, kom etter spel/innlegg frå kantane.

Aggressivteten var variabel. I våre gode periodar vann vi først og fremst desse 2.ballane vi snakkar om. I det bakre leddet tapar vi for mange mann mot mann duellar. Sikringa er som regel god, men 2.målet til Skodje (i forkant av straffa) var ikkje bra. Der søv mej!

Nokre spelarar blir brukt i ulike posisjonar, men tek utfordringane på strak arm. Haldningane med oss er bra. Når det gjeld framgang, må han Åge nemnast. Fekk nokre få konkrete arbeidsoppgåver å jobbe med i den omgangen han spelte, og dei gjennomførte du med stil, Åge. Flott!

Ingen kommentarer: