søndag 27. september 2009

Bra jobba gutta!

Med 2-2 midtvegs i andre omgang og eit lite Ravn-overtak passa det oss godt med straffespark. Odd Arne Grande meinte at Knut Lied i Ravn-forsvaret drog kraftig i trøya på ein HaNo-spelar. Etter det målet datt vi ikkje bakpå, og Ravn slapp ikkje til med mange sjansane- Det er positivt. Også i perioden der Ravn hadde ballen mest i starten av kampen kom ikkje kvittrøyene til med for mange avslutningar på mål.

Så då har vi absolutt noko å spele for i siste seriekamp borte mot Ellingsøy neste helg. Ellingsøy fekk nok ein gong fordel av å møte eit 2.lag seint i sesongen. På Godøy si heimeside spør oppmann Støbakk "kvar er alle heltar hen?" og siktar til spelarar på Godøy2/Vigra2. Det stoppa på 1-12 til "bortelaget" i ein kamp som gjekk på Nes stadion på Ellingsøya. Dermed har EIL putta 21 mål dei to siste kampane mot andrelaga i avdelinga. Utgangspunktet blei då som venta, sidan vi vann i dag: Siger på Nes neste helg gir 33 poeng og avdelingssiger.